måndag27 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Butiksinspiration

Handlarna själva bjöd på ”Värsta schlagern” när Ica-butiken anordnade egen Mello-fest

Publicerad: 17 mars 2023, 06:12

Handlarparet Linda och Conny Holmström (till vänster) framträdde själva med "Värsta schlagern". Jimmy Wollfberg (till höger) stod som slutsegrare när Ica Knutens eget Mello genomfördes under fyra fredagar.

Foto: Pressbilder

Feststämningen höjdes många snäpp när Ica Supermarket Knuten i Nyköping bjöd kunderna på en egen Mello-fest under fyra fredagar. "Roligt att pigga upp kunderna" kommenterar handlaren Linda Holmström som själv var en av artisterna.

Ämnen i artikeln:

Ica Supermarket

SB


Melodifestivalen må vara över för denna gång men i Nyköping klingar fortfarande tonerna av den egna och väldigt lyckade versionen av ”Mello”. Under fyra veckor bjöd medarbetare, och handlarpar, inte bara på sig själva utan på såväl stämsång som koreografi till kända schlagerlåtar och det mitt i butikens frukt- och gröntavdelning.

– Tanken var att bjuda våra kunder på något glatt och uppiggande i en tillvaro som för många känns ganska motig just nu, säger Linda Holmström som driver butiken tillsammans med sin man Conny.

Handlarparet ställde sig själva på scenen en av fredagseftermiddagarna. Övriga veckor var det en deli-trio, en medarbetarduo och en av butikscheferna som var modiga nog att uppträda framför kunderna.

– Framträdandena livestreamades dessutom på Facebook och våra kunder fick förstås rösta på sitt favoritbidrag. Sammantaget kom 500 röster in och vi lottade ut ett presentkort bland kunderna som röstat.

LÄS OCKSÅ: Så ska pånyttfödda Ica Supermarket Knuten nå toppen – se bilderna från den omstöpta butiken

Vann gjorde Jimmy Wollfberg, butikschef som gjorde succé med sin tolkning av After Darks populära La Dolce Vita.

För snart tio månader sedan nyinvigdes Ica Knuten efter omfattande ombyggnader.

– Det har för oss som för alla andra varit ett tufft år, men vi fortsätter att kämpa på, säger Linda Holmström.

– Kundtillströmningen har vi men snittköpen är lägre.

Dela artikeln:

Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev