måndag25 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Butiksinspiration

Butiken sponsrade behjärtansvärd fest: ”Inte svårt att säga ja”

Publicerad: 11 oktober 2021, 09:12

Robin Granqvist (mitten) som drivit Ica Nära Stabbetorget i Göteborg i 3,5 år tyckte att det var lätt att säga ja till sjukvårdspersonalens fråga om festsponsring. Foto: Eric Olsson Widjaja

Efter 18 månader utan fester eller andra personalaktiviteter beslutade sig hjärtavdelningen på Östra sjukhuset att ställa till med kalas. Och tilltuggen och godiset - det stod den närliggande butiken för.

Ämnen i artikeln:

Ica Nära

SB


När hjärtavdelningen på Östra sjukhuset i Göteborg skulle ha personalfest kontaktade de den närliggande Ica-butiken och hörde om butiken kunde sponsra dem.

– Vi sponsrar som alla andra många föreningar och behjärtansvärda ändamål, säger Ica-handlare Robin Granqvist, Ica Nära Stabbetorget.

– Men även om detta var lite annorlunda var det inte svårt att säga ja och därmed uppmuntra sjukvårdspersonal som slitit så under det gångna året.

Butiken plockade snabbt ihop en kundvagn med det som fanns på personalens önskelista: frukt, snacks, dricka, kakor och godis.

– De har fått vänta länge med att arrangera en fest för medarbetarna eftersom allt sådant har varit inställt under pandemin.

Ica Nära Stabbetorget i östra Göteborg har haft bra omsättningsökningar under det gångna året, men Robin Granqvist berättar att det också har varit tufft för personalen att se till att begränsa antalet kunder.

– Vi har en skola mitt emot och eleverna kommer gärna i stora grupper, säger han.

Dela artikeln:

Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev