Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Butiksinspiration

Årets Willys-butik finns i Avesta: ”Vi har prickat alla nyckeltal rätt”

Publicerad: 22 februari 2021, 13:02

Patrik Carlsson är butikschef för Willys i Avesta. OBS! Butiksfronten är en genrebild.

Willys utser varje år Årets butik i kedjan. Priset gick i år till butiken i Avesta. ”Vi får detta för att vi prickat alla nyckeltal rätt” säger Patrik Carlsson, butikschef.


Ämnen i artikeln:

Willys

Willys-butiken i Avesta är ortens största och ligger omsättningsmässigt ”något över genomsnittet i kedjan”, enligt butikschef Patrik Carlsson 

Vad har ni gjort som är så bra just i år?
– Vi har under detta exceptionella år lyckats att pricka rätt på samtliga nyckeltal. Samtidigt har vi jobbat hårt med kundbemötandet och att drifta butiken på ett bra sätt och exempelvis alltid ha kampanjvarorna på plats.

Hur många medarbetare har butiken?
– Vi är 40 i butikslaget som alla fått vara med och ställa om till nya rutiner och vara väldigt lyhörda för alla nya restriktioner och regler som tillkommit under året. Nu ska vi fortsätta att slipa på våra rutiner.

Hur firar ni utmärkelsen?
– Med några tårtkalas gissar jag. Så småningom ska vi också göra någon gemensam aktivitet – när man får lov att göra det igen.

Willys utser även varje år Årets butik inom Willys Hemma. I år gick utmärkelsen till Willys Hemma Kaverös i Göteborg med butikschef Kasim Charour i spetsen.

Susan Berzelius

redaktionen@dagligvarunytt.se

Ämnen i artikeln:

Willys

Dela artikeln:

Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev