Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Butiksinspiration

7 tips: Så minskar du matsvinnet

7 tips: Så minskar du matsvinnet

Matkassar, nedsatta priser och samarbeten med externa aktörer. Det är några tips för att minska matsvinnet och bli en miljöhjälte i butik. Tipsen kommer från Filip Lundin, vd och grundare för Sopköket som nyligen fick KF:s Änglamarkspris för sitt miljöarbete.

Publicerad: 1 november 2021, 08:45

Ämnen i artikeln:

Ica Kvantum

Filip Lundin, grundare av Sopköket, delar med sig av sina bästa tips på hur man kan minska matsvinnet i butiken.

2015 grundade Filip Lundin restaurangföretaget Sopköket efter att under en resa till Indien ha lärt sig vikten av att ta tillvara varje råvara. Sopköket tar ett helhetsgrepp om svinnet genom

Vill du läsa vidare?

Starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Tidning direkt i brevlådan, 39 nr per år
Aktuell överblick, fördjupning och insyn i svensk och utländsk dagligvaruhandel.

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 2 795 kr ex. moms (ord. pris 3 495 kr ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vår tidning. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:


Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.