Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kartläggningar

Nytt nummer ute – om Sveriges 100 giganter, Coop-affären och lojalitetsdjungeln

Publicerad: 14 januari 2022, 10:30

Dagligvarunytt nummer 1-2 2022

Årets första nummer av Dagligvarunytt är ute! Läs om storaffären i Coop, Icas totala dominans på nya 100-listan samt om hur dagligvarujättarna utvecklar sina lojalitetsprogram 2022.


Ämnen i artikeln:

Coop Butiker och StormarknaderKFIca KvantumIca Maxi

Konsumentföreningen Stockholm har köpt närmare 200 Coop-butiker i Sveriges mest expansiva region. I en intervju med Dagligvarunytt berättar vd Lars Ericson om ambitionerna med CBS – och vilka satsningar som är att vänta.

I årets första nummer av Dagligvarunytt gör vi också en djupdykning i de olika dagligvarujättarnas lojalitetsprogram och hur de ska utvecklas 2022. Vi pekar också med hjälp av experter ut riktningen för framtidens kundklubbar.

Dessutom har vi kartlagt de 100 aktiebolag i dagligvaruhandeln som omsatte mest enligt de senaste tillgängliga årsredovisningarna. Här är Icas dominans total, och gränshandelsbutikerna – som i många år legat i absoluta omsättningstoppen – är borta.

Läs allt i nummer 1-2, som utkommer 13-14 januari 2022 som papperstidning och e-tidning. Artiklarna läggs också löpande ut på dagligvarunytt.se – du som är prenumerant har tillgång till allt låst material på sajten.

Har du ingen prenumeration på Dagligvarunytt? Lugn, det fixar du här.
Och
här kan du som prenumerant läsa tidningen digitalt.
Är du prenumerant och behöver ett inlogg kan du få hjälp
här.

Dagligvarunytt nummer 1-2 2022.

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik.svedjetun@bonniernews.se

Dela artikeln:

Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev