Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kartläggningar

Nytt nummer ute – om höstens utmaningar, slopad vardagslyx och skärgårdsbutikerna

Publicerad: 17 juni 2022, 08:09

Skärgårdsbutikerna har gått starkt under pandemin – men nu väntar tuffare tider. Läs om det och mycket mer i nya numret av Dagligvarunytt.

Ämnen i artikeln:

Coop MittIca SverigeCoop Sverige

Fredrik Svedjetun

fredrik.svedjetun@bonniernews.se


I en unik kartläggning berättar vi om försäljningen och resultatet för butikerna i Stockholms och Göteborgs skärgårdar. Vi berättar också om de tuffa utmaningar som väntar nu när pandemin är över och ett nytt kaos råder i omvärlden. Läs mer här.

Tidningen rymmer också en stor intervju med landsbygdsminister Anna-Caren Sätherberg, som ansvarar för många av de frågor som har hamnat i hetluften de senaste månaderna. Hur vill hon förändra branschen? Det ger hon svar på.

Vi publicerar också en stor enkät med branschprofiler om hur der ser på höstens utmaningar. Vi berättar om svenskarnas ändrade köpvanor när köpkraften minskar, vilket bland annat resulterar i mindre vardagslyx. 

Dessutom: Intervju med Coop Mitts vd Magnus Wåhlander, besök hos Havsviken vid Dragsö camping i Karlskrona och reportage från Coop Flanaden i Oskarshamn – där butikschef Karl Josefsson och hans team har lyckats vända en negativ utveckling.

Ta del av detta och mycket mer i Dagligvarunytt nummer 24-32, 2022.

Har du ingen prenumeration på Dagligvarunytt? Lugn, det fixar du här.
Och
här kan du som prenumerant läsa tidningen digitalt.
Är du prenumerant och behöver ett inlogg kan du få hjälp
här.

Dela artikeln:

Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev