Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Investeringar

Ica Torget förnyar – flyttar till nytt läge

Publicerad: 30 september 2020, 11:36

Ica Supermarket Torget i Skellefteå ska flytta till ett nytt läge. ”Vi har länge haft ambitionen att satsa på en större förnyelse” säger Joacim Nilsson, handlare.


Ämnen i artikeln:

Ica Supermarket

Ica Supermarket Torget i Skellefteå kommer under hösten 2022 att inviga en sprillans ny butik i staden. Enligt tidningen Norran tas det första spadtaget under hösten 2020.

Butiken kommer att ligga i en nybyggd fastighet som ska inrymma såväl bostäder som kontor. Ytan blir visserligen 500 kvadratmeter mindre än dagens butik men säljytan beräknas ändå öka.

– Vi har hela tiden tillsammans med Ica centralt, haft ambitionen att satsa på en större förnyelse för att stärka vårt erbjudande till kunderna i centrum. Möjligheten att göra detta i en nyetablerad, miljövänlig samt anpassad lokal tillsammans med Nordvestor som fastighetsägare, dessutom i samband med den utvecklingen och satsningarna som sker i Skellefteå i allmänhet, låg helt enkelt perfekt i linje med vår framtidsvision, säger Ica-handlare Joacim Nilsson till Norran.

 

Susan Berzelius

Utrikesredaktör, reporter

susan.berzelius@bonniernews.se

Ämnen i artikeln:

Ica Supermarket

Dela artikeln:


Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News