Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Försäljning

Urban Deli erbjuder abonnemang: Kontorsfika hem till medarbetare

Publicerad: 25 januari 2022, 08:01

Teresia Ojala, Urban Deli.

Foto: Urban Orzolek

Nu kan företag som vill uppmuntra hemarbetande medarbetare med en semla, kanelbulle eller vaniljhjärta till Alla hjärtans dag prenumerera på en fika-tjänst så att ingen viktig dag missas. Bakom tjänsten står Urban Deli i Stockholm.

Ämnen i artikeln:

Axfood

SB


Temadagar har blivit ett populärt inslag i årsplaneringen på de flesta företag där medarbetarna förväntar sig att arbetsgivarna uppmärksammar allt från kanelbullens dag till lucia. För att underlätta planeringen lanserar stockholmska Urban Deli ett abonnemang på kontorsfika kopplat till just temadagar, där fikat även kan levereras till hemmakontoret.

– Idén växte fram under pandemin när vi fick mängder med cateringbeställningar till människor som jobbade hemifrån. Människor som företagen vill ”skämma bort” och överraska, säger Teresia Ojala, säljchef på Urban Deli.

– Som företagare kan man behöva hjälp med mjuka värden som att bjuda hemarbetande medarbetare på kanske semlor. Har man då ett löpande abonnemang behöver man inte missa viktiga dagar och slipper ändå extra arbetsbelastning.

Abonnemangserbjudandet är redan igång och finns i tre nivåer. 

– Logistiken har vi hunnit vässa rejält under de gångna två åren, så där blir det inga problem, säger Teresia Ojala.

Dela artikeln:

Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev