Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Försäljning

Uppgiven Coop-företagare efter kommunens miss: ”Handlar om mycket pengar”

Publicerad: 1 november 2022, 10:47

OBS! Genrebild som inte föreställer den aktuella butiken.

Foto: Daniel Norman

Coop i Vingåker förlorade kundtrafik och intäkter på grund av kommunens miss vid ett vägarbete. Nya Coop-företagaren Sandra Melin är uppgiven över motgångarna. ”Det handlar om mycket pengar”, säger hon till Katrineholmskuriren.

Ämnen i artikeln:

Coop

Ellen Larsson

ellen.larsson@bonniernews.se


En akut vattenläcka på gatan som passerar infarten till parkeringen vid Coop i Vingåker fick kommunen att leda om trafiken – trots att kundparkeringen varit möjlig att nå under hela tiden som vägarbetet pågått. Coop-företagaren Sandra Melin är uppgiven. 

– Jag har full förståelse för att man måste skydda de som arbetar, men det är ju fel att hänvisa till att man stänger av en väg som man faktiskt kommer in på, säger hon till Katrineholmskuriren

Orangea skyltar som varnade för den avstängda vägen ställdes upp i båda körriktningarna och stod sedan kvar – även när vägen delvis öppnades upp igen. Efter en veckas strul börjar kundtappet bli kännbart för butiken. 

– Vi ligger minst tio procent under det vi ska, om man jämför mot tidigare veckor, och framför allt en lönevecka. Det handlar om mycket pengar, säger Sandra Melin som tog över som franchisetagare för butiken i maj. 

Dela artikeln:

Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev