söndag28 maj

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Försäljning

Tusentals eller några hundra? Så här jobbar Ica Maxi med prissänkningarna

Publicerad: 14 april 2023, 12:23

”Våra priser kommer definitivt tåla att jämföras”, säger Daniel Kvist i ett pressmeddelande.

Nytt sänkt pris, är Icas budskap till kunderna. På Ica Maxi Erikslund i Västerås omfattas tusentals varor, men startskottet går först på måndag. Flera andra Maxi-butiker har varit snabbare på bollen.

Ämnen i artikeln:

Ica MaxiMatpriser

Monika Nilsson Lysell

monika.nilsson@bonniernews.se


Ica Maxi Kristianstad meddelar på sin Facebook-sida att man sänkt ordinarie-priserna på över 300 olika varor i butikens olika avdelningar. Ica Maxi Nynäshamn har gjort en liknande prissänkning, på just 300 artiklar, medan Ica Maxi Kalmar gått ut med att man sänker priset på 450 varor. ”Allt från barnmat, hygienartiklar, fryst och färsk mat. Följ pilarna till lägre ordinarie priser!” skriver butiken på Facebook. Ica Maxi Gävle räknar till 496 varor med sänkt ordinarie pris.

På Ica Maxi Erikslund i Västerås går man nu ut med prissänkningar på ”tusentals varor”. Startskottet går på måndag.

– Vi vill såklart göra det vi kan för att hjälpa våra kunder i detta tuffa läge och därför har vi under en längre tid sett över våra kostnader, gjort besparingar och därför har vi nu möjlighet att genomföra den här prissatsningen, säger Daniel Kvist, handlare på Ica Maxi Erikslund, i ett pressmeddelande.

Först ut är prissänkningar inom frukt och grönt, kött, fågel, mejeri, bröd, hälsa och skönhet samt djupfryst. Ambitionen är att fortsätta med resterande avdelningar framöver.

LÄS OCKSÅ: Ica övertog Kvantum-butik från handlare – så stora är skulderna

Dela artikeln:

Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev