Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag25.02.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Försäljning

Prestigevärvningen på plats hos Hemköp och Tempo: ”Många som brinner för försäljning”

Publicerad: 9 Februari 2021, 08:29

Shoan Etemadi har börjat som försäljningschef för Hemköp och Tempo.

Foto: Pressbild

Nio år i ledande roller på Lidl – och fem år på Ica Sverige. Nu har Shoan Etemadi börjat på Hemköp och Tempo. ”Jag är imponerad av drivet”, säger nya försäljningschefen.


Ämnen i artikeln:

HemköpTempo

Dagligvarunytt berättade i höstas att Hemköp och Tempo hade värvat Shoan Etemadi från Ica Sverige där han bland annat har varit kategoriområdeschef och affärsområdeschef.

Nu är 39-åringen på plats.

– Jag är väldigt imponerad över drivet som finns på supportkontoret och i butik och känner mig ännu mer taggad när det finns så många runtomkring mig som precis som jag brinner för försäljning, säger Shoan Etemadi efter första veckorna på nya jobbet.

Karriären i dagligvaruhandeln inleddes på Lidl i hemstaden Malmö för 14 år sedan och efter nio år hos uppstickaren blev det alltså Ica.

Hemköp och Tempo ingår sedan två år i samma affärsområde hos ägaren Axfood.

– Även om jag har jobbat i den här branschen i flera år och vissa utmaningar är snarlika oavsett bolag så är det väldigt spännande att vara ny på jobbet och få lära sig Hemköp och Tempo. 

Vad ser du mest fram emot nu?

– Det är att fortsätta lära känna affären, mina kollegor och alla butiker så snabbt som möjligt och att tillsammans se vilka möjligheter som finns och hur vi gemensamt kan förverkliga dem. Sedan är målet att på riktigt kunna börja bidra till vår fortsatta framgång, säger Shoan Etemadi.

 

Thomas Ohlén

Reporter

thomas.ohlen@bonniernews.se

Ämnen i artikeln:

HemköpTempo

Dela artikeln:


Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.