måndag5 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Försäljning

Nytt nummer ute: Advokaten pekar ut hinder för dom i Ica-härvan

Publicerad: 26 maj 2023, 07:28

Åtalet om misstänkt insiderhandel är symboliskt viktigt för svensk värdepappersmarknad, menar affärsadvokat Stefan Balazs som pekar ut styrkor och svagheter i bevisföringen. Du läser mer om Ica-härvan i nya numret av Dagligvarunytt.


Monika Nilsson Lysell

monika.nilsson@bonniernews.se


Dagligvarunytt har låtit affärsadvokat Stefan Balazs granska bevisföringen i det omfattande åtalet mot 18 personer som misstänks för insiderhandel. I nya numret av Dagligvarunytt, som du som är prenumerant kan läsa här, förklarar han utmaningarna för att nå fällande dom i insidermål.

I samma tidning berättar Ica-handlaren Örjan Josefsson i Bro hur han först chockades av, och sedan tog krafttag mot, den grova brottsligheten.

Du möter också Joceline Lu som tillsammans med sina föräldrar skapat en växande affär genom livsmedelsinnovation, du får läsa om hur optiska synvillor sänkt svinnet på Stora Coop i Visby, och mycket annat.

Har du ingen prenumeration på Dagligvarunytt? Lugn, det fixar du här. Och här kan du som prenumerant läsa tidningen digitalt. Är du prenumerant och behöver ett inlogg kan du få hjälp här.

Dela artikeln:

Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev