Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Försäljning

Lidl tar nytt steg för att stärka lojaliteten – lanserar bonussystem

Publicerad: 29 april 2021, 08:03

Lidl lanserar bonussystem med värdekuponger via appen Lidl Plus.

Foto: Linus Pettersson

Lidl startar ett bonussystem. Med start den 1 maj får kedjans kunder återbäring i form av värdekuponger när de registrerar sina köp i Lidl Plus.


LÄS MER: Lidl fortsätter offensiven – startar kundklubb i Sverige 

Lidl arbetar vidare för att stärka kundlojaliteten. I oktober förra året lanserade kedjan sin kundklubb i Sverige. Genom appen Lidl Plus får kunderna tillgång till rabatter och kampanjpriser samtidigt som kvitton och kuponger samlas. 

Nu lanseras det nya bonussystemet där kunder som registrerar sina köp i Lidl Plus får återbäring genom värdekuponger.

– Sedan vi startade Lidl Plus har vi varit lyhörda inför våra kunders önskemål och tagit in förslag om nya funktioner. Det känns riktigt kul att vi nu ett halvår senare kan erbjuda ett bonussystem. Vi vill att det ska vara fördelaktigt att handla hos oss, oavsett matbudget, säger Robert Stekovic, kommersiell direktör på Lidl Sverige.

Lidls nya bonussystem i korthet

Bonus ges direkt när en nivå uppnåtts.

När en kund nått en bonusnivå kommer kupongen omedelbart finnas i Lidl Plus-appen och vara tillgänglig för användning på valfritt kommande köp, oavsett när under månaden nivån uppnås. 

Bonusgrundande belopp nollställs den första dagen i varje månad. De erhållna kupongerna kan inte användas för att ge rabatt på alkoholhaltiga drycker, tobaksprodukter, pant eller presentkort.

Via Lidl Plus kan kunderna i dag ta del av rabatter, erbjudanden och digitala kuponger. Dessutom finns butiksinformation och möjlighet att få digitala kvitton. Det nya bonussystemet ska, skriver Lidl i ett pressmeddelande, utvecklas med tiden med ytterligare förmåner

 

Kalle Östgren

Reporter

kalle.ostgren@bbm.bonnier.se

Dela artikeln:


Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News