Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Försäljning

Eldorado släpper ny sommarkollektion – inspirerad av ärter

Publicerad: 15 juni 2022, 14:11

I dag släppte Axfoods EMV Eldorado sin nya sommarkollektion, det är fjärde året i rad som varumärket satsar på sommarkläder. Årets produkter har ett grönt tema och är inspirerade av lågprisvarumärkets frysta ärter.

Ämnen i artikeln:

AxfoodProduktnyheter

Loke Westberg

loke.westberg@bonniernews.se


Klockan 10:00 i förmiddags släppte Eldorado sommarens klädkollektion. Det är fjärde året i rad som varumärket satsar på en streetwear-kollektion.

Att Eldorado fortsätter att satsa på kläder är inte så konstigt med tanke på hur populära plaggen är. Tidigare års kollektioner har sålt slut inom loppet av timmar och dessutom sålts vidare på andrahandsmarknaden. 

Den positiva trenden verkar hålla i sig även i år, deras populära set bestående av skjorta och shorts finns endast kvar i storleken L, fem timmar efter produktsläppet.

Gemensamt för varje kollektion är att de är inspirerade av en särskild produkt ur Eldorados sortiment. Produkten som årets uppsättning kläder tar inspiration från är frysta ärter.

– Årets vår- och sommarfärg är ärtgrönt – vi ser grönt överallt. Därför föll valet på frysta ärter väldigt naturligt, skriver Emma Töpel Hanson, chef marknadskommunikation för Axfoods egna märkesvaror (EMV) i ett Instagram-inlägg. 

Förra årets kollektion var inspirerat av frysta hallon och 2019 pryddes kläderna av motiv hämtade från varumärkets juice och salladsost.

Dela artikeln:

Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev