Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Försäljning

Dagligvarunytt satsar på digitalt läsande - lanserar ny företagslösning

Publicerad: 16 juni 2021, 08:00

Dagligvarunytt lanserar onsdagen den 16 juni en licenslösning för att möta företag och organisationers ökade behov av att ge fler anställda tillgång till branschjournalistik.


Ämnen i artikeln:

Produktutveckling

Hösten 2020 lanserades Dagligvarunytts sajt som innebar en rad olika förbättringar för dig som läsare. Nu tar vi nästa steg i vår digitala satsning genom att lansera en flexibel prenumerationslösning för de företag och organisationer som vill förse sina medarbetare med tillgång till Dagligvarunytts journalistik.   

Dagligvarunytt är det självklara arbetsverktyget för dem som arbetar inom dagligvarubranschen. Med oumbärliga granskningar, kartläggningar och guider hjälper vi handlare och dagligvaruaktörer med omvärldsbevakning och lägger grunden för framgångsrika affärsbeslut.

Med Dagligvarunytts nya företagslösning har anställda på företaget alltid tillgång till nyheter, analyser och rådgivande material för att hålla sig informerade och fatta välgrundade beslut i sitt arbete. Att fler inom organisationen får tillgång till beslutsunderlag blir allt mer viktigt när marknaden och omvärlden förändras i en snabbare takt. 

”Vi har sett en ökad efterfrågan från företag som vill att fler medarbetare ska kunna ta del av Dagligvarunytts innehåll, och erbjuder nu därför skräddarsydda licenslösningar för att kunna möta olika behov av tillgång till vår journalistik.”, säger Mikael Lindström, Chef för företagslösningar på Di-gruppen. 

Är ni intresserade av att höra mer om Dagligvarunytts företagslösning? 

Läs mer och kontakta Dagligvarunytts företagsteam. 

 

Dagligvarunytts företagslösning

* En flexibel och skalbar lösning som ger fler tillgång

* Passar team, avdelningar eller hela organisationen 

* En personlig kontakt hos Dagligvarunytt 

* Dedikerad företagssupport 

* Samlad årsfaktura för enklare administration 

* Volymrabatt kopplat till antal användare

* Reducerat pris på papperstidningen 

 

Ämnen i artikeln:

Produktutveckling

Dela artikeln:

Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev