söndag28 maj

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Försäljning

Coop sänker priset på 100 varor – men bara för medlemmar

Publicerad: 27 april 2023, 05:47

Med start 8 maj sänks priset på 100 av Coops egna märkesvaror med i snitt 20-25 procent.

Foto: Monika Nilsson Lysell

Nu kommer nästa prisutspel från Coop. Priset sänks med upp till 30 procent. Men bara för medlemmar, inte hos Xtra – och startskottet dröjer.

Ämnen i artikeln:

Coop SverigeCoopMatpriser

Monika Nilsson Lysell

monika.nilsson@bonniernews.se


Efter en prissänkning på frukt och grönt under april kommer nu nästa utspel från Coop. Från och med 8 maj och juni ut sänks priset på upp till 30 procent på vardagsvaror. Det handlar om 100 varor inom de egna varumärkena Coop, Änglamark och Xtra. Men det är bara medlemmar hos Coop som får ta del av prissänkningarna.

– Medlemmarna kommer varje vecka fram till sista juni att mötas av kapade priser på bland annat smör, kycklingfilé, såser, pasta, bröd, vetemjöl, fisk, flingor, krossade tomater och ett urval av frukt och grönsaker, berättar Fredrik Uhrbom, affärsområdeschef försäljning och marknad på Coop Sverige, i ett pressmeddelande.

LÄS OCKSÅ: Unik lista: Pengaregn över Coops företagare – driver rekordmånga butiker och utklassar Ica

– Vi lovade att fortsättning skulle följa på vår månadslånga och uppskattade prissänkning på färska grönsaker, frukt och bär som gäller till sista april. Nästa steg blir att erbjuda ordentligt sänkta priser på våra favoritprodukter, något vi tror kommer uppskattas av våra medlemmar. Och vi säger det igen, fortsättning följer även efter juni månad. Vi är inte klara med att ta vårt ansvar i det tuffa läget som våra medlemmar och kunder befinner sig i, säger Marie Nygren, vd Coop Sverige, i pressmeddelandet.

Prissänkningarna införs hos Coop och Stora Coop, men inte hos Xtra eller Pekås.

LÄS OCKSÅ: Icas inköpschef avslöjar fler prisaktioner: ”Har en plan för hela året”

Dela artikeln:

Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev