Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Försäljning

Butiken plockar bort köttet ur hyllan: ”Kunderna får fråga efter oxfilén”

Publicerad: 8 november 2021, 13:54

Mindre kött i hyllan minskar stölderna – men även försäljningen påverkas.

Foto: Willys Huskvarna

Mer kött på lagret men mindre i hyllan. Så har Willys i Huskvarna minskat köttstölderna i butiken. ”Oxfilé och fläskfilé är det som stjäls mest”, säger butikschefen Petra Hillman.


Ämnen i artikeln:

WillysAxfood

Willys i Huskvarna har länge haft problem med stölder av kött i butiken. Butikschefen Petra Hillman uppskattar att det i snitt rör sig om kött till ett värde av ett

Vill du läsa vidare?

Starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Tidning direkt i brevlådan, 39 nr per år
Aktuell överblick, fördjupning och insyn i svensk och utländsk dagligvaruhandel.

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 2 795 kr ex. moms (ord. pris 3 495 kr ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vår tidning. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Ämnen i artikeln:

WillysAxfood

Dela artikeln:


Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.