fredag22 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Utblick

Så uppmuntrar butikskedjan kunderna att vaccinera sig: Bjuder på shoppingkupong

Publicerad: 12 maj 2021, 06:03

Amerikanska Target-kedjan bjuder på shopping för fem dollar till alla som låter vaccinera sig i den egna apotekskedjan. Foto: Pressbild

Amerikanska Target fortsätter att uppmuntra omvärlden att vaccinera sig. Som lockbete lovar kedjan alla kunder och anställda som vaccinerar sig via CVS-apoteken en femdollarscheck att handla för.

Ämnen i artikeln:

Corona

SB


Varuhus- och dagligvarukedjan Target har tidigare donerat fem miljoner dollar (cirka 40 miljoner kronor) till globala initiativ som uppmuntrar människor att vaccinera sig mot covid-19. Hälften av pengarna var dock öronmärkta till finansieringen av lokala vaccinationsprogram över hela USA.

De egna medarbetarna, som har direktkontakt med kunder, har uppmuntrats att vaccinera sig genom att företaget har gett dem fyra timmars betald ledighet för att ta covid-19-sprutan.

Nu tar Target arbetet med att förespråka vaccinering ytterligare ett steg när kunder och medarbetare som låter vaccinera sig hos samarbetspartnern CVS apotek får en kupong värd fem dollar (40 kronor) att handla för i någon av de 1 900 butikerna över hela USA.

Dela artikeln:

Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev