måndag20 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Unikt grepp gör Coop-butiken mer snabbfotad: ”Överväldigade över det stora engagemanget”

Publicerad: 14 mars 2023, 09:11

Inför omgörningen av butiken i Västra Skogen i Solna har Coop tagit kunderna till hjälp.

Foto: Pressbild

Coop-butiken som nyinvigs i veckan tog till ett nytt grepp inför omgörningen. Slutresultatet ska möta en ökad trafik och göra butiken mer snabbfotad: ”Vi är helt överväldigade över engagemanget”, säger butikschefen Sara Jonasson.


Ellen Larsson

ellen.larsson@bonniernews.se


Coop-butiken, belägen vid tunnelbanestationen Västra Skogen i Solna, tog till ett nytt grepp när butiken skulle förnyas. Via förslagslådan vid entrén trillade över 100 idéer från kunderna in.

– Vi är helt överväldigade av det stora engagemanget och de många bra förslagen som har kommit in. För oss är det väldigt viktigt att vi är lyhörda och lyssnar på våra kunder och nu har vi verkligen fått det finaste kvitto på att vi faktiskt driver butiken tillsammans med våra kunder, säger butikschefen Sara Jonasson i en kommentar.

På fredag den 17 mars återinvigs butiken med bland annat en ny inredning, en ny snabbkassalinje – och ett nytt kundanpassat utbud. Sortimentet har breddats med bland annat mer butiksbakat, fler varianter av mjölk och en ny lokal charkuterileverantör.

– Under det gångna året har vi märkt av en ökad trafik till butiken, vilket tillsammans med den nya utrustningen gör att vi framöver mer snabbfotat kan anpassa sortimentet efter våra kunders önskemål och behov, säger Sara Jonasson.

Butiken på 450 kvadratmeter, i det trafiknära läge, har många kunder i rusningstid därför har också fler färdiglagade och färdigförpackade rätter tagits in på kundernas uppmaning.

Dela artikeln:

Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev