måndag20 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Nytt nummer ute: Om ungas karriärskliv och vd:ars sidouppdrag

Publicerad: 24 februari 2023, 08:26

Dagligvarubutiker har olika strategier för att fånga in och odla framtidens chefer. Lär mer om detta i det senaste numret av tidningen. Dessutom kartlägger Dagligvarunytt branschtopparnas sidouppdrag.


Ellen Larsson

ellen.larsson@bonniernews.se


Dagligvaruhandelns toppchefer är vd:ar – och aktiva i styrelser. Dagligvarunytt har kartlagt toppchefernas uppdrag i bolag och organisationer. Läs mer om vem som har flest – och vem som helt saknar sidouppdrag – här.

Branschen beskrivs ofta som en plats där unga talanger kan växa och ta ledande roller. Läs om 22-åringen som tidigt fick en chefsposition på Hemköp och om Maxi-butikens strategi för att locka framtidens stjärnor till branschen.

Dessutom – intresset för svensk störtdyker. Det visar en ny undersökning från Livsmedelsföretagen. Dagligvarunytt har fördjupat sig i ämnet och hur det påverkar livsmedelskedjan – från lantbrukare – till slutkonsumenter, via butikerna.

Har du ingen prenumeration på Dagligvarunytt? Lugn, det fixar du här. Och här kan du som prenumerant läsa tidningen digitalt. Är du prenumerant och behöver ett inlogg kan du få hjälp här.

Dela artikeln:

Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev