måndag27 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Nytt nummer ute: Lidls nya Sverigechef kliver fram – och fokus på framtidens mat

Publicerad: 17 mars 2023, 07:28

Är kommunerna framtiden när privathushållens intresse för e-handel viker? Och hur ska Lidls nya Sverigechef se till att kedjans tillväxt fortsätter, även när konsumenternas prisfokus mattas av? Läs mer om detta och mycket mer i veckans upplaga av Dagligvarunytt.

Ämnen i artikeln:

Lidl

Ellen Larsson

ellen.larsson@bonniernews.se


Lidls nya Sverigechef är lika otillgänglig som Kungen. Så skrev Dagligvarunytts chefredaktör Fredrik Svedjetun i en ledare i början på februari. Men nu har Dagligvarunytts reporter Isidor Beslic mött nya landschefen Jakob Josefsson i ett samtal om hur kedjan attraherat nya kunder i rekordfart – och Lidls plan för fortsatt framgång.

LÄS OCKSÅ: Lidl-chefen om nya strategin – efter extrema tillväxten: ”Kan inte vinna med bara pris”

I veckan hölls konferensen Future Food Forum i Stockholm som samlade aktörer från hela livsmedelskedjan i ett samtal om framtidens mat och det fortsätta behovet av innovationer – de bistra tiderna till trots. Dagligvarunytt har fördjupat sig i ämnet. Läs mer om framgångsagan bakom varumärket Cashewmeetly som samarbetar med Dagab och om hur Ica öppnar upp för innovationer.

Läs också om den oväntade öppningen för en sargad e-handel. Butiker och en renodlade e-handelsaktör har knutit affärsavtal – med hemtjänsten. Är kommuner framtiden när privathushållen intresse viker?

Om detta och mycket mer kan du läsa i veckans nummer av Dagligvarunytt.

Har du ingen prenumeration på Dagligvarunytt? Lugn, det fixar du här.
Och här kan du som prenumerant läsa tidningen digitalt.
Är du prenumerant och behöver ett inlogg kan du få hjälp här.

Dela artikeln:

Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev