måndag30 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Nytt nummer ute: 192 bolag som blöder – och butikerna som lyckats vända trenden

Publicerad: 13 januari 2023, 08:57

Dagligvarutoppar och handelsexperter ger råd inför 2023. Och butiker som vänt från röda till svarta siffror kan skänka hopp till de 192 bolag som visar förlust i krisen. Läs om detta och mycket i årets första nummer av Dagligvarunytt.


Ellen Larsson

ellen.larsson@bonniernews.se


Dagligvaruhandeln har haft flera extremt starka år, men ett stort antal butiker går ändå back. Dagligvarunytt har kartlagt 192 aktiebolag i dagligvaruhandeln med röda siffror. För dem – och många andra – kan 2023 bli ett tufft år.
Läs mer här.

Men dagligvarutoppar och handelsexperter ger råd inför 2023, i veckans nummer av Dagligvarunytt. Ovissheten är fortsatt stor, ekonomin fortsätter att utmanas av inflation, kostnadsökningar och minskad köpkraft hos konsumenter. Men för dem som vågar – och kan – satsa sig genom krisen finns också möjligheter.

Läs om butikerna som vänt förlust till vinst – trots tuffa förutsättningar. Dagligvarunytt möter handlarna som gjorde röda siffror till svarta på Ica Nära i Hedared och Tempo i Jönköping.

Om detta och mycket mer kan du läsa i årets första nummer av Dagligvarunytt.

Har du ingen prenumeration på Dagligvarunytt? Lugn, det fixar du här. Och här kan du som prenumerant läsa tidningen digitalt. Är du prenumerant och behöver ett inlogg kan du få hjälp här.

Dela artikeln:

Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev