lördag28 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk och jobb

Så får entreprenörerna ut sina produkter till butikshyllan: ”Målet är att framtidssäkra Icas sortiment”

Publicerad: 30 november 2022, 08:57

Sophia Lovén, Katarina Holmberg och Hanna Reimers är grundare i sina matföretag.

Foto: Monika Nilsson Lysell

Bygg kvalitativa case med mindre butiker, och presentera de för de större butikerna. Det är glassinnovatören Hanna Reimers råd till kolleger som vill nå ut till kunder via dagligvaruhandeln.

Ämnen i artikeln:

LivsmedelsförsörjningIca Sverige

Monika Nilsson Lysell

monika.nilsson@bonniernews.se


Veganska produkter tillverkade av svenskodlad matlupinböna, och en bredbar salami som till skillnad från Nduja är tillverkad av svensk gris. Under en inspirationskonferens för svensk hållbar matinnovation fanns entreprenörerna som

Läs artikeln med ett
kostnadsfritt konto

Skapa konto

Har du redan ett konto? Logga in

Med ett konto på Dagligvarunytt får du tillgång till:
Utvalt innehåll från redaktionen
Nyhetsbrev - Nyheter och beslutsunderlag direkt i din inkorg

Dela artikeln:

Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev