onsdag8 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk och jobb

Plats på golvet för Anna Bengtsson – Coop-vd:n gör upp om segern i Varbergs eget Let´s Dance

Publicerad: 6 september 2022, 12:42

Coop Varbergs nya vd Anna Bengtsson tvekade aldrig att ställa upp i den lokala danstävlingen. Danspartnern heter Lars Antonsson och just nu ligger de i hårdträning för ”Varbergs största AW” i oktober. Foto: Jakob Nilsson

När företag och eventbolag i Varberg arrangerar ”Varbergs största AW” ingår danstävlingen ”Låt oss dansa”. Bland de tävlande finns Coop Varbergs vd Anna Bengtsson som aldrig tvekade att tacka ja.


SB


Anna Bengtsson tillträdde som vd för Coop Varberg för fyra månader sedan. Parallellt med att lära sig verksamheten och organisationen och förbereda den nya strategiplanen har hon börjat – dansa.

– Det var faktiskt självklart att tacka ja, säger Anna Bengtsson. Jag gillar att lära mig nya saker och kände att jag måste kunna bjuda på mig själv.

– Bland publiken, som kan bli upp till 800 personer, finns såväl Coop-medarbetare som Coop-kunder. 

LÄS OCKSÅ: Lidl-veteranen längtade hem – landade vd-stolen hos Coop: ”Vi kommer att satsa på det vi kan påverka”

Tävlingen går precis som i tv-versionen ut på att under några veckor träna en koreografi tillsammans med ett dansproffs. Sedan ska de åtta dansparen under AW-kvällen visa upp sig för en jury bestående av tv-profilerna Malin och David Watson och Tony Irving.

– Varbergs största AW har arrangerats några år och det kommer att säljas 800 biljetter till evenemanget i Societetsparken den 21 oktober.

– Även Coop Varbergs butiker säljer rabatterade biljetter och vi sponsrar också med produkter till matprovningen.

Nu väntar några veckors hårdträning tillsammans med danspartnern Lars Antonsson, som är tävlingsdansare, innan juryn kritiskt ska granska dansparets hållning, rytm och stegkombinationer. 

Dela artikeln:

Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev