Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag16.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Folk och jobb

Lidls fastighetsdirektör kliver av: ”Redo att ta nästa steg mot nya mål”

Publicerad: 26 Januari 2021, 09:23

Efter nära 15 år på Lidl Sverige väljer fastighetsdirektör Thomas Brattlöw att lämna företaget. Christoph Kraus, som närmast kommer från Lidl USA, kliver in i rollen som ny direktör för fastighetsavdelningen.


Christoph Kraus kommer ursprungligen från Lidl Tyskland där han sedan 1999 arbetat i ett flertal roller på bland annat fastighetsavdelningen. Han kommer dock senast från Lidl i USA där han ansvarat för expansionen, innan dess ansvarade han bland annat för utvecklingen av fastighetsportföljen i Tyskland. Christoph tillträder sin nya roll den 15 februari. 

– Jag är otroligt stolt över det jag, tillsammans med kollegor har åstadkommit under mina nära 15 år på Lidl. Det är ett bolag som länge befunnit sig på en spännande resa och under de senaste åren har vi haft fullt fokus på att nå vårt mål om 200 butiker i Sverige. Med det uppfyllt känner jag mig redo att ta ett nästa steg mot nya mål och utmaningar, säger Thomas Brattlöw, fastighetsdirektör på Lidl.

Susan Berzelius

Utrikesredaktör, reporter

susan.berzelius@bonniernews.se

Dela artikeln:


Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.