Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk och jobb

Ica tappar toppchef – har värvats av snabbväxande e-handlaren

Publicerad: 19 november 2020, 08:29

Ica tappar sin affärsområdeschef för hälsa och skönhet . I februari börjar Linda Ahlmalm som inköpschef hos Lyko. ”Jag ser en stor potential att fortsätta utveckla kunderbjudandet”, säger hon.


Ämnen i artikeln:

Ica Sverige

Linda Ahlmalm, i dag affärsområdeschef för hälsa och skönhet hos Ica Sverige, blir ny inköpschef hos Lyko. 

– Det är fantastiskt roligt att vi lyckats rekrytera Linda. Hennes erfarenheter att utveckla strukturer och processer är väldigt värdefulla för oss, vi omsätter i dag 1,5 miljarder på rullande tolv månader och våra volymer växer snabbt. Inköpsorganisationen och Lindas arbete är helt avgörande för vår förmåga att fortsätta växa med lönsamhet och bygga organisationen för framtiden, säger vd Rickard Lyko i en kommentar. 

I februari börjar Linda Ahlmalm nya jobbet. 

– Jag är supertaggad. Lyko är ett attraktivt varumärke och bolag med långsiktiga mål och starka värderingar som jag är väldigt imponerad av. Jag ser en stor potential att tillsammans med teamet fortsätta utveckla kunderbjudandet genom att fördjupa samarbetet med befintliga och nya leverantörerna. Ser fram emot att vara en del av Lykos tillväxtresa, säger hon i en kommentar. 

Daniel Norman

Reporter

daniel.norman@bonniernews.se

Ämnen i artikeln:

Ica Sverige

Dela artikeln:


Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.