Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk och jobb

Ica-handlaren på konferens med regeringscheferna: ”Jag har alltid kämpat för det multikulturella”

Publicerad: 13 oktober 2021, 12:26

Under en lunch i går. Till höger: Bosniens president Sefik Dzaferovic och hans rådgivare Damir Dzanko. Till vänster: Ica-handlaren John Curovac längst bort, därefter Bosniens ambassadör i Sverige Elvira Dilberovic samt Bosniens ambassadör i Danmark, Emir Poljo.

I dag samlas politiska tungvikare, techjättar och civilsamhälle på Malmömässan för att diskutera åtgärder för att bekämpa antisemitism och rasism. En av dem som deltar är Ica-handlaren John Curovac från Växjö.


Ämnen i artikeln:

Ica Supermarket

Nästan 400 deltagare är på plats i dag på Malmömässsan, bland dem regeringschefer från ett 50-tal länder, liksom EU-kommissionens ordförande Ursula von Der Leyen, med Sveriges statsminister Stefan Löfven som

Vill du läsa vidare?

Starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Tidning direkt i brevlådan, 39 nr per år
Aktuell överblick, fördjupning och insyn i svensk och utländsk dagligvaruhandel.

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 2 795 kr ex. moms (ord. pris 3 495 kr ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vår tidning. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Ämnen i artikeln:

Ica Supermarket

Dela artikeln:


Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.