Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag16.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Folk och jobb

Han tar över som talesperson för Matrebellerna

Publicerad: 18 December 2020, 14:05

När Thomas Biverstedt avgår som talesperson för Matrebellerna efter drygt tio år tar handlarkollegan Andreas Rosensparr över. ”Jag ser fram emot att fortsätta arbetet”, säger han.


Matrebellernas talesperson Thomas Biverstedt har bestämt sig för att avgå efter sina drygt tio år på posten. Enligt uppgift ska han i stället ”fokusera på sina tre butiker”.

Ny talesperson är i stället kollegan Andreas Rosensparr, som driver Matboden i Nacka – och som även tidigare varit en form av biträdande talesperson för Matrebellerna under alla de elva år som kedjan funnits.

Läs mer: Matrebellernas säljlyft – handlarna på väg mot bästa året sedan 2011 

– Thomas var den huvudsakliga arkitekten i grundandet av Matrebellerna och hans insatser har varit helt avgörande för våra framgångar. Samtidigt har han också varit en stark röst i de frågor som påverkar oss handlare dagligen medan jag ägnat mycket tid åt själva driften av kedjan, säger Andreas Rosensparr.

Någon större förändring vad gäller det kommunikativa kommer det enligt honom inte att bli.

Vilket är ditt drömuttalande för 2021, som talesperson för Matrebellerna?

– Det är nog samma som vi alla drömmer om att kunna säga: ”Coronapandemin är äntligen under kontroll!” Vi har relativt små butiker med hög omsättning per kvadrat, vilket innebär extra utmaningar vad gäller det här med trängsel.

Agneta Renmark

Reporter

agneta.renmark@bonniernews.se

Dela artikeln:


Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.