Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk och jobb

Han sätter sig vid ratten när Lifvs trycker på gasen och expanderar genom franchise

Publicerad: 4 mars 2022, 10:37

Lifvs värvar Roland Brimow från Apoteksgruppen.

Foto: Pressbild

Han ska se till att Lifvs växer genom franchise. Bolaget har rekryterat nya toppchefen från Apoteksgruppen. ”Att nu skala upp är något jag verkligen ser fram emot”, säger Roland Brimow.


Ämnen i artikeln:

Lifvs

Lifvs har rekryterat Roland Brimow som operativ chef (COO) för kedjan. 

Bolaget inleder nu en expansiv fas med målet att växa genom franchise. Där får Roland Brimow en nyckelroll. 

– I dag är sex stycken butiker under franchise och Lifvs ser en tydlig expansion av franchisebutiker närmaste åren. Vår affärsmodell är lämpat fantastiskt väl för franchise och våra franchisetagare blir snabbt en hjälte på orten där de öppnar en butik. Att nu få Roland till Lifvs kommer att stärka vårt franchiseerbjudande ytterligare, säger vd Patrik Frisk i en kommentar. 

Närmast kommer Roland Brimow från Apoteksgruppen där han varit chef för franchise. Tidigare har han bland annat haft en liknande roll hos Wayne's Coffee.

Med sin erfarenhet av entreprenörskap, utveckling, ledarskap och att arbeta med franchise tror Livs att han är rätt man för rollen. 

– Att detaljhandeln och i synnerhet dagligvaruhandeln befinner sig i en transformation har nog inte undgått någon. Lifvs befinner oss i en mycket spännande resa med en tydlig vision om att tillgodose service där det behövs som mest. Lifvs har funnits på marknaden sedan 2019, med ett koncept och affärsmodell som har trycktestats och att nu skala upp kedjan är något jag verkligen ser fram mot, säger Roland Brimow själv i en kommentar. 

Daniel Norman

Redaktör

daniel.norman@bonniernews.se

Ämnen i artikeln:

Lifvs

Dela artikeln:

Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev