Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag18.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Folk och jobb

Han blir ny etableringschef på City Gross

Publicerad: 2 November 2020, 11:31

Foto: Pontus Ferneman

Peter Ekström tillträder som ny etableringschef på City Gross. Han kommer närmast från en liknande tjänst på Netto. – Vi är mycket glada och stolta över att ha lockat till oss en så erfaren och senior chef som Peter, skriver Anders Wennerberg, vd för City Gross på Linkedin.


Ämnen i artikeln:

NettoCity Gross

Peter Ekström tillträder som ny chef för Etablering & Butiksnätsplanering på City Gross i dag 2 november. Peter Ekström ska ansvara för att säkerställa framtida expansionsplaner med fokus på etablering av nya butiker samt ingå i City Gross ledning. Han har tidigare haft liknande tjänster både hos Axfood, Coop, Netto Sverige och Ikea.

– Peter Ekström kommer tillsammans med Per Edstam utgöra ett mycket starkt team och vara viktiga för att vi ska lyckas med vår tuffa expansionsplan, skriver Anders Wennerberg, vd för City Gross, i ett inlägg på Linkedin.

Läs mer: City Gross vd om lyftet – och tidigare jobben: ”Tar inte med något från Ica, Coop och Netto” 

Peter Ekström kommer senast från tjänsten som etableringschef för Netto Sverige, där även City Gross nuvarande vd, Anders Wennerberg, var vd.

Andreas Heneborn

Reporter

andreas.heneborn@bonniernews.se

Ämnen i artikeln:

NettoCity Gross

Dela artikeln:


Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.