Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag16.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Folk och jobb

Apotek Hjärtats vd ska gå i pension - Ica Gruppen letar ersättare

Publicerad: 12 Januari 2021, 07:46

Foto: Foto: Fredrik Sandin Carlsson

Apotek Hjärtats vd Anders Nyberg kommer att gå i pension under hösten. Ica Gruppen har inlett rekryteringen av hans efterträdare.


Anders Nyberg går i pension under hösten. Ica Gruppen har inlett rekryteringen av hans efterträdare. Han kommer att fortsätta i sin roll och fortsatt vara en del av Ica Gruppens koncernledning tills denna är på plats. 

– Jag vill rikta ett varmt tack till Anders Nyberg som under de senaste åren utvecklat Apotek Hjärtat från en utmanare till en marknadsledare. Det är en resa som omfattat utvecklingen av en ledande e-handel, förvärvet av Min Doktor och att utnyttja styrkan i att vara en del av Ica Gruppen genom att driva och etablera apotek i anslutning till större Ica-butiker. Anders har också varit central i att skapa den starka kultur som sätter kunden i centrum och förenar det omtänksamma och vårdnära med detaljhandelns styrkor, säger Ica Gruppens vd och koncernchef Per Strömberg i en kommentar. 

Anders Nyberg har varit vd för Apotek Hjärtat i tolv år. Innan dess har han haft flera ledande poster inom Ica.

Daniel Norman

Reporter

daniel.norman@bonniernews.se

Dela artikeln:


Alla nyheter om dagligvaruhandeln – i ett nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.